Bolaget inriktar sig på planering, utveckling och genomförande av företagsevent. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda eventlösningar som möter våra kunders unika behov och bidrar till deras utveckling och kommunikation. Utöver eventverksamheten arbetar bolaget även med att utveckla och förvalta en digital lösning för hantering av specialkost och allergier vid event och konferenser.
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 099 | 120 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 69 | 89 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 69 | 89 |
Årets resultat (tkr) | 51 | 71 |
Summa tillgångar (tkr) | 396 | 166 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 099 | 120 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 69 | 89 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 69 | 89 |
Årets resultat (tkr) | 51 | 71 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 98 | 117 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 298 | 49 |
Tillgångar (tkr) | 396 | 166 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 147 | 96 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 249 | 70 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 396 | 166 |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 6.3% | 74.2% |
Soliditet | 37.1% | 57.8% |
Kassalikviditet | 119.7% | 70.0% |
Bolaget inriktar sig på planering, utveckling och genomförande av företagsevent. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda eventlösningar som möter våra kunders unika behov och bidrar till deras utveckling och kommunikation. Utöver eventverksamheten arbetar bolaget även med att utveckla och förvalta en digital lösning för hantering av specialkost och allergier vid event och konferenser.